Бенджамін співпрацюватиме з відділами продажів в організаціях Durst & Koenig & Bauer. Його широкі повноваження включатимуть тісну співпрацю з існуючими клієнтами та відділами продажів, а також розробку нових стратегій продажів, щоб збільшити цінність Koenig & Bauer Durst на ринках гофрокартону та картону.

Бенджамін, який спочатку навчався в Штутгартському медіа-університеті, розпочав трудову біографію з управління проєктами, а 14 років тому перейшов на посаду продавця. Маючи понад 25 років досвіду роботи в поліграфічній та пакувальній промисловості, Бенджамін приєднується до Koenig & Bauer Durst, перейшовши з Landa, де він був регіональним менеджером DACH.

«Ми вітаємо Бенджаміна у родині Koenig & Bauer Durst, — говорить Даніель Велема, керуючий директор Koenig & Bauer Durst. — Значний досвід Бенджаміна на ринках складного картону та гофрокартону принесе додатковий рівень знань, оскільки ми продовжуємо розширювати діяльність у сфері цифрового друку на наших основних ринках гофрокартону та гофрокартону, які дозріли для цифрової трансформації. Це призначення є важливою стратегічною подією, оскільки ми продовжуємо використовувати можливості та ноу-хау наших материнських компаній, щоб запропонувати неперевершений портфель цифрового друкарського обладнання, в якому використовуються чорнила для друку харчового паковання на водній основі та яке відповідає всім нормативним вимогам».

Завзятий шосейний і гірський велосипедист Бенджамін, який одружений і живе в Аугсбурзі, сказав: «Я неймовірно радий отримати цей новий виклик і з нетерпінням чекаю зустрічі з новими колегами та існуючими клієнтами, щоб принести цінність ринкам гофрокартону та картону».

Портфоліо Koenig & Bauer Durst включає системи CorruJET і Delta SPC 130 для ринків гофрокартону, а також спільно розроблену машину VariJET 106 для ринків фальцювання картону.