Крім того, Epson представить нову однопрохідну друкувальну голівку PrecisionCore D3000 з роздільною здатністю 1200 dpi і з функцією рециркуляції чорнила в дюзах, яка підходить як для водних, так і для УФ-чорнил.

На стенді Epson демонструватимуться вдосконалена етикеткова ЦПМ SurePress з вищим рівнем продуктивності та якості, а також новий компактний широкоформатний принтер для прямого друку на тканині Monna Lisa ML-13000. На додаток до семи кольорових пігментних чорнил ML-13000 використовує три типи функціональних чорнил: праймер для попередньої обробки, праймер для нанесення покриття і самі пігментне чорнило. Процеси попередньої та подальшої обробки, які на машинах попередньої серії Monna Lisa виконувались окремо, тепер можуть наноситися в єдиному процесі друку. Швидкість друку новинки становить 87 м²/год. в режимі 3 проходи з роздільною здатністю 900×600 dpi.

Найпродуктивніший сублімаційний принтер SureColor F10000 буде представлений із новою опцією друку на рулонах збільшеного розміру (від 60 до 300 кг) для забезпечення безперервного виробництва зі швидкістю до 255 м²/год.

Новий гібридний DTG-принтер початкового рівня SureColor F1000, який дебютував на виставці Fespa, буде демонструватися на стенді разом з першим планшетним УФ-принтером Epson SureColor V1000 ф. A4, який здатний друкувати практично на будь-якій твердій поверхні на широкому спектрі матеріалів (полікарбонат, ПВХ, алюміній, метал, поліестр, пінопласт, стирол, дерево та камінь), що робить його придатним для виготовлення рекламних та персоналізованих виробів.

Крім цього, компанія представить планшетний УФ-принтер SureColor V2000 ф. A3 та DTG-принтер SureColor F2200, а також продемонструє лінійку міні-лабів (SureLab SL-D500 та SL-D1000) та компактних сублімаційних принтерів (SureColo).

Асортимент широкоформатних рішень компанії розширився за рахунок нового модернізованого принтера SureColor SC-P20500 завш. 162 см, оснащеного 12-колірною системою чорнил. Він призначений для друку репродукцій творів образотворчого мистецтва, плакатів та інтер’єрних вивісок із швидкістю 19,2 м²/год.

За словами компанії, деякі інші прем’єри Epson на drupa поки тримаює в секреті.