Ця технологія, яка дедалі частіше поширюється в сучасних умовах, забезпечує надійний захист друкованих документів і продуктів високого рівня безпеки. Завдяки поєднанню стеганографічних технологій GSSC з друкарським верстатом і можливостями контролю якості Koenig & Bauer досягається динамічний і неперевершений рівень захисту, виявлення та автентифікації.

Економічна ефективність впровадження стеганографії підвищує її привабливість для урядів і брендів у всьому світі. Сама технологія може бути інтегрована практично в будь-який доступний процес друку від Koenig & Bauer, вкл. цифрове портфоліо.

Команда GSSC у складі Домініка Пейнтера, віце-президента з глобальних продажів і розвитку бізнесу, і Кері Квінна, менеджера з технологій, а також команда Koenig & Bauer у складі Джуліана Шуберта, віце-президента з даних, бачення та рішень для автентифікації, і Марка Хунсенгера, менеджера з технологій, поділилася баченням індустріалізації цих концепцій, прокладаючи шлях для нових рішень у промисловості захищеного друку.

Запуск технологій Koenig & Bauer Stegano являє собою початкові зусилля обох організацій із впровадження цих концепцій у бренди та індустрії друку високого рівня безпеки. Koenig & Bauer Stegano добре підходить для друку на різноманітних машинах Koenig & Bauer, флексографічних, офсетних та цифрових. Партнерство з GSSC зміцнює портфоліо Koenig & Bauer у сфері рішень автентифікації різних типів технологій для різних кінцевих ринків.

GSSC є новаторською компанією, що займається боротьбою з підробками, яка відома тим, що надає найсучасніші стеганографічні рішення для безпеки документів і захисту брендів. Завдяки фокусу на індивідуальних рішеннях, які легко інтегруються в існуючу інфраструктуру дизайну та безпеки, GSSC є лідером інновацій у цій галузі. Крім того, Koenig & Bauer розробляє та продає систему машинного бачення для вбудованих, офлайнових та онлайнових систем контролю якості для різних друкарських машин і пропонує широкий вибір рішень автентифікації.

GSSC і Koenig & Bauer продемонструють свої спільні зусилля на drupa 2024 з 28 травня по 6 червня, пропонуючи учасникам ознайомитися з майбутнім рішень безпеки та автентифікації в широкому діапазоні кінцевих ринків Koenig & Bauer.