Brodnax 21C Packaging купує нанографічну друкарську машину Landa S10P

2023-06-30
Інсталяції

Brodnax 21C Packaging (Даллас, штат Техас, США) і Landa Digital Printing оголосили про придбання компанією Brodnax машини Landa S10P Nanographic Printing®. Brodnax 21C Packaging є дочірньою компанією Brodnax 21C Printing.

Подробнее...


Останні інсталяції Media Print Ukraine

2023-06-20
Інсталяції

Компанія Bagland — відомий виробник рюкзаків, сумок, валіз і аксесуарів для подорожей придбала УФ-принтер Мімакі UJF-6042mk2e. Принтер був обраний власником завдяки значному функціоналу і потенціалу до друку на великій кількості гнучких матеріалів завдяки еластичним чорнилам Mimaki Lus-120 та опції гнучкого лаку.

Подробнее...


Klabin запускає КРМ №28 в Ортігейрі

2023-06-19
Інсталяції

Машина випускатиме 460 тис. тонн крейдованого лайнера та крафтлайнера на рік. За словами керівника паперового напряму Klabin, це найбільша КРМ цього типу в Північній та Південній Америці.

Подробнее...


HP Latex 2700W пришвидчує голандський бізнес з оклеювання транспортних засобів

2023-06-11
Інсталяції

Представники голандського бізнесу широкоформатного цифрового друку PPP Nederland повідомили, як інвестиції в HP Latex 2700W дали змогу компанії значно розширити послуги з оформлення автотранспорту та виготовлення транспортних вивісок. Розташована в місті Дронтен у центрі Нідерландів компанія надає клієнтам широкий спектр послуг, але спеціалізується на виробництві привабливої самоклейної графіки для використання в поїздах, трамваях, автобусах, поромах і метро.

Подробнее...


Imaged Advertising Creations першою в Північній Америці встановила світлодіодний Agfa Jeti Tauro H3300 HS з лаком

2023-06-10
Інсталяції

Imaged Advertising Creations (IAC) є одним із провідних постачальників візуальних рішень із Торонто (Канада), який обслуговує ринок Північної Америки.

Подробнее...


Перший друкарський пристрій для етикеток Anytron ANY-JET III встановлено у Кореї

2023-06-08
Інсталяції

Jeil Printing, відомий у регіоні постачальник самоклейних етикеток, нещодавно придбав першу у Кореї ЦДМ для друку етикеток Anytron ANY-JET III. Після інсталяції компанія Jeil відчула значні зміни у діяльності: понад 40% її обсягу виробництва було переведено з флексографії на цифровий друк.

Подробнее...


BR Printers інсталює дві рулонні машини HP PageWide T240 HD

2023-06-04
Інсталяції

BR Printers розширює арсенал ЦДМ, встановивши два HP PageWide Web Presses T240 HD. Ця інвестиція допоможе підвищити якість друку, продуктивність і просувати інновації в різних сегментах, вкл. видавництво та комерційний друк.

Подробнее...


Інсталяції Media Print Ukraine

2023-05-29
Інсталяції

Компанія Bagland — відомий виробник рюкзаків, сумок, валіз і аксесуарів для подорожей оновив модельний ряд сублімаційної лінійки обладнання, придбавши принтер Mimaki TS100-1600.

Подробнее...


Hagg Press придбала другу RMGT за чотири роки, оскільки стабільне зростання триває

2023-05-29
Інсталяції

Компанія Graphco, дистрибутор провідних восьми сторінкових друкарських машин на Середньому Заході та Південному Сході США, інсталював ще одну повністю автоматизовану офсетну машину RMGT компанії Hagg Press в Елгіні (штат Іллінойс). Інсталяція RMGT 970ST+LED – продовження співпраці Graphco/Hagg Press, яка розпочалася у 2018 р., коли Hagg Press придбала нову 40-дюймову машину серії RMGT 10, що стала першим кроком у модернізації друкарського парку компанії.

Подробнее...


Mediapoint посилює увагу до етикеток і наліпок завдяки інсталяції Durst Tau

2023-05-29
Інсталяції

Друкарня Mediapoint зміцнює позиції на ринку друку етикеток і наліпок після інсталяції машини Durst Tau на своєму заводі у Вікторії (Австралія).

Подробнее...