Інвестиція з баченням: нова високопродуктивна COLORMAN e:line почала друкувати на Reiff Medien

2023-03-07
Класичний друк

Чому в часи цифровізації варто інвестувати в сучасне обладнання для газетного друку? На це є декілька причин, про що свідчить інвестиція видавництва Reiff Medien (Офенбург, Німеччина), яке нещодавно замовило нову лінію COLORMAN e:line у manroland Goss. Друкована продукція сьогодні має відповідати високим вимогам ефективності та стійкості, щоб вижити в медіаміксі майбутнього. Більш ніж будь-коли важливо, щоб друковані новини були максимально актуальними. Й повністю автоматизована технологія друку приносить вирішальні переваги.

Подробнее...


Manroland Goss поставить дві нові рулонні машини до Південної Кореї

2023-01-10
Класичний друк

Південнокорейська група Hankyung Media, що видає газету The Korea Economic Daily, інвестує в друкарський газетний комплекс Manroland Goss. Основу нової друкарні становитимуть дві високоавтоматизовані друкарські машини Colorman e:line.

Подробнее...


Ryobi MHI будує новий завод офсетних машин

2022-11-25
Класичний друк

Ryobi оголосила про будівництво третього заводу на базі основного виробничого майданчика групи компаній Ryobi MHI Graphic Technology Ltd. Це буде одноповерхова будівля загальною площею 4 399 м². Будівництво планується завершити у жовтні 2023 року.

Подробнее...


Manroland Goss представляє рулонну офсетну машину Varioman f:line

2022-10-30
Класичний друк

Manroland Goss послідовно реалізує стратегію збільшення присутності в сегменті виробництва офсетного паковання. Деякий час тому започатковано проєкт Varioman, і вже створено перші зразки нової машини. Вона доступна у трьох варіантах, залежно від потреб замовника та матеріалів для друку.

Подробнее...


Kohli представляє Plutus-9one8

2022-10-26
Класичний друк

Kohli пропонує широкий спектр машин глибокого друку для різних сфер застосування, а також обладнання для переробної промисловості (безсольвентний ламінатор Gaia-405, намотник Zeus-630 і реверсивний інспекційний намотувач Eos-630). Асортимент для глибокого друку включає машини серії Rhea з механічним приводом валу та Thea з електронним приводом валу.

Подробнее...


Komori повідомила про частку 60% на індійському ринку офсетних машин для друку паковання

2022-10-11
Класичний друк

Komori India повідомила, що у 2022-23 ф.р. компанія отримала 40 замовлень на постачання друкарських машин. Компанія заявила, що в сегменті паковання зберегла частку ринку понад 60%, а загальна частка Komori у постачанні офсетних машин на індійський ринок у поточному ф.р. перевищить 70%.

Подробнее...


Adler повертається до друкованої версії

2022-10-05
Класичний друк

Німецький друкований каталог мод Adler, знятий з виробництва 14 років тому, знову стає важливим інструментом продажу – ухвалено рішення про відродження паперової версії. У цьому випадку спостерігається цікавий ланцюжок створення доданої вартості: й модні магазини Adler, і агентство та друкарня, що друкує каталоги, належать Zeitfracht Group.

Подробнее...


Heidelberg представляє нове покоління Speedmaster SX 102

2022-09-07
Класичний друк

Heidelberg випускає офсетну машину Speedmaster SX 102 нового покоління: машина в основному орієнтована на друкарні, що працюють у комерційному секторі. Типові галузі застосування: друк брошур та рекламних матеріалів, пакувальної продукції, а також роботи з особливо тонкими матеріалами, які можуть бути надруковані за один прохід.

Подробнее...


Інсталяції машин Manroland відображають зрілість індійських пакувальних підприємств

2022-08-24
Класичний друк

Повернення Manroland Sheetfed на індійський ринок паковання приносить плоди: за останній рік компанія значно активізувала діяльність, і кілька конвертерів, які утримувалися від інвестицій в останні два-три роки, придбали високоавтоматизовані семифарбові офсетні листові друкарські машини формату B1+ з лакувальними модулями Manroland Sheetfed Evolution 700.

Подробнее...


Avestar Packaging: паковання для брендів надвеликого формату

2022-08-15
Класичний друк

Avestar Packaging Group, заснована у 2021 р., є наймолодшою ​​пакувальною друкарнею у В’єтнамі. Вона спеціалізується на виробництві паковання з картону та гофрокартону для Samsung, Cannon, Brothers, Verizon, Lego та багатьох інших брендів.

Подробнее...